Aanpassingsproblemen

Een verslag van kooksessie 20-02-2018

 

De hele bups was weer bij elkaar om gezellig vooraf een glaasje te drinken, omdat onze kookavond

op het punt stond te beginnen; een vaste gewoonte.

Ondanks het feit dat bij “de Mussenberg” alles zeer gerubriceerd is opgeborgen, is het nog onwennig

om de benodigde attributen te vinden.

En dan is het zo’n amusant gezicht, als sommelier zijnde, als je merkt dat eenieder

aan het trainen is voor de OS - 500mtr. shorttrack, terwijl het op zo’n avond

alleen maar gaat om een deegroller, spatel of sauslepel die je niet kunt vinden. 

Tja, dat is nou eenmaal inherent aan een nieuw kookverblijf.

Rest nog te vermelden dat Jan een konijn uit de hoed teverde, terwijl iedereen een

flinke hertenbout verwachte..... och ja ...geintje moet kunnen...

 

De slotsom van deze avond is, dat het gehele diner overheerlijk was en dat alle koks

het uiterste uit zichzelf hebben gehaald.

Niet onvermeld mag blijven dat de keuze van dit menu wel héél bijzonder was:

Toch Chef?

 

Kruitje