Bourgondisch Heerengenootschap
“Vrienden van Korsakow” ©
Amuse januari 2020 (12 personen)
Zalmrolletjes met garnaal
Ingrediënten
- 750 gr Hollandse garnalen
- 600 gr gerookte zalm (plakjes)
- 200 ml Créme fraîche
- 1,5 eetl dille
- 1,5 eetl bieslook
- 1,5 eetl sherry
- 1,5 eetl tomatenketchup
- 1,5 theel Worchestersaus
- Zout en peper naar smaak
Bereiding
- De garnalen mengen met créme fraîche, bieslook, dille, sherry, tomatenketchup, worchestersaus.
- Op smaak brengen met zout en peper
- Mengsel op laten stijven in de koelkast
- De gerookte zalm per plakje uitleggen, het garnalenmengsel en op doen en er mooie rolletjes van maken.
- Garneren met nog enkele sprietjes bieslook of dille.