Bourgondisch Heerengenootschap

“Vrienden van Korsakow” ©

 

Amuse januari 2020 (12 personen)

Zalmrolletjes met garnaal

 

Ingrediënten

 

  • 750 gr Hollandse garnalen
  • 600 gr gerookte zalm (plakjes)
  • 200 ml Créme fraîche
  • 1,5 eetl dille
  • 1,5 eetl bieslook
  • 1,5 eetl sherry
  • 1,5 eetl tomatenketchup
  • 1,5 theel Worchestersaus
  • Zout en peper naar smaak

 

Bereiding

  • De garnalen mengen met créme fraîche, bieslook, dille, sherry, tomatenketchup, worchestersaus.
  • Op smaak brengen met zout en peper
  • Mengsel op laten stijven in de koelkast
  • De gerookte zalm per plakje uitleggen, het garnalenmengsel en op doen en er mooie rolletjes van maken.
  • Garneren met nog enkele sprietjes bieslook of dille.