Bourgondisch Heerengenootschap
“Vrienden van Korsakow” ©
indien u op het pijltje achter "kerstdiner"klikt, vind u de recepten van het menu dat we onze dames hebben aangeboden !
Hier links staan de dames te genieten van de eerste amuse.
Ondertussen zijn de "Heeren" druk bezig met de voorbereiding van de volgende gerechten..!!
Zoals ieder jaar heeft Frans weer gezorgd voor een fijne Kerstsfeer en de tafels weer geweldig verzorgd.
Kortom we hebben een geweldig Kerstdiner gehad de eerste keer in onze nieuwe lokatie, en de dames vonden het geweldig dat niet alleen het eten sterren waardig was, maar dat ze ons ook bezig zagen terwijl wij aan het koken waren. Ze kijken al weer uit naar het nieuwe jaar......
Menu:
amuse koud:
Ansjovis filets in groene saus
amuse warm:
Scampi met Kataifi
Voorgerecht:
Prelude au Garage
soep:
Bisque van rivierkreeftjes
sorbet:
Appelsorbet
Hoofdgerecht:
Scharrel Entrecote met wodka tomaten en Bearnaisesaus
Nagerecht:
Pavlova's met fruit en Griekse yoghurt